Skip to content Skip to footer

Livrarea produselor

Livrarea produselor pe teritoriul României se face prin curierat rapid. Timpul estimat necesar livrării produselor este de 24-72 ore și este calculat din momentul confirmării comenzii.

În unele situații specifice (condiții meteo nefavorabile, zile nelucrătoare, accesibilitatea la adresa solicitată etc.) pot interveni posibile întârzieri ale livrărilor, ce nu depind de noi.

Costul livrării este de variabil, în funcție de firma de curierat rapid ce asigură serviciile de expediere, și nu este inclus în prețul produselor afișat pe site.

Plata

Plata produselor se face cu cardul online, la finalizarea comenzii.

Procesarea datelor de pe cardul bancar este efectuată prin intermediul Netopia Payments, Save Our Paws nu are acces și nu stochează niciun fel de date referitoare la cardurile bancare.

Anularea comenzilor

O comandă efectuată prin intermediul magazinului online Save Our Paws poate fi anulată până în momentul predării produselor către firma de curierat. După expediere, anularea comenzii nu mai este posibilă dar veți putea returna produsele după livrare urmând pașii și respectînd condițiile de returnare.

Pentru anularea unei comenzi vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email, folosind datele de contact (număr de telefon, adresa de email) afișate pe site.

Returnarea produselor

Conform legislației în vigoare, puteți returna produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor. Produsele se pot returna numai în stare nouă, neutilizate, în cutia originală (de preferat) și ambalate corespunzător pentru a le asigura protecția în timpul expediției.

 Cheltuielile de curierat pentru returnarea produselor sunt suportate de către consumator și nu de către vânzător.

Contravaloarea produselor va fi returnată în termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului retur, dacă acestea îndeplinesc condițiile de retur. Dacă în urma verificărilor produsul nu îndeplinește condițiile de retur, vă vom contacta pentru a vă comunica acest lucru.

Contravaloarea serviciilor de curierat pentru livrarea inițială a produselor către cumpărător nu face parte din retur și nu poate fi returnată.

Pentru inițierea procedurilor de retur vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email, folosind datele de contact (număr de telefon, adresa de email) afișate pe site.

Cart0