Skip to content Skip to footer
REDIRECŢIONEAZĂ 20%

Persoane juridice

Contribuie la sprijinirea animalelor nevoiașe fără niciun cost!

Vă invităm să fiți susținătorul nostru și alegeți să direcționați 20% din impozitul pe profitul datorat statului către ASOCIAȚIA SAVE OUR PAWS!

Cum este acest lucru posibil? Ei bine, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994, prin donarea a 20% din impozitul pe profit, nu faceți decât să redirecționezi o parte din banii plătiți statului, către o cauză nobilă! Codul Fiscal vă permite ca donația dumneavoastră să nu vă coste nimic. Practic, sponsorizarea este suportată de către Stat, fiind scăzută direct din impozitul datorat. Dumneavoastră puteți decide ce vreți să se realizeze cu o parte din banii datorați statului.

‼️ Puteți descărca contractul de sponsorizare aici 👉Contractul de Sponsorizare ‼️

Date necesare completării formularului

● Numele organizației: ASOCIAȚIA SAVE OUR PAWS

● Codul de identificare fiscală (codul fiscal): 37378740

● Contul organizației în format IBAN (RON): RO18BTRLRONCRT0476554901

Astfel, dacă doriți să susțineți animalele străzii din România, prin intermediul companiei dumneavoastră, vă rugăm să urmați pașii de mai jos.

Calculează suma pe care dorești sa o virezi către noi.

Completează 👉Contractul de Sponsorizare cu datele firmei tale și suma sponsorizării.

Trimite-ne Contractul de Sponsorizare completat la adresa noastră de email.

Cum calculezi suma

Dacă ești plătitor de impozit pe profit

Potrivit legii, suma donată unui ONG înscris in Registrul entităților va fi dedusă din impozitul pe profit datorat statului. Astfel, pentru a beneficia de această deducere, pașii sunt simpli. Calculează suma reprezentând 20% din impozitul pe profit si cea reprezentând 0.75% din cifra de afaceri și adaugă în contract suma mininimă dintre cele două. Potrivit legii, sponsorizarea este limitată la valoarea cea mai mică dintre cele două sume calcultate și va fi dedusă din impozitul pe profit datorat în trimestrul curent.

Dacă ești plătitor de impozit pe venit

Conform legii, microîntreprinderile pot susține și ele ONG-urile, beneficiind de scăderea sumei donate din impozitul pe venit datorat statului. Pentru a profita de această deducere, calculează și adaugă în contract suma reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat în trimestrul curent.

Dacă ești persoană fizică autorizată

Persoanele fizice autorizate pot contribui, de asemenea, la sponsorizarea ONG-urilor. 
Suma sponsorizată se deduce din impozitul pe venit, în limita a 5% din venitul net stabilit conform normelor fiscale.

Implicarea în parteneriate alături de organizația noastră aduce beneficii importante:

● Vă diferențiați de concurență și întăriți loialitatea față de brand, prin asocierea directă a numelui/brand-ului dumneavoastră cu o cauză socială derulată în beneficiul societății.

● Vă asociați imaginea cu o organizație non-profit a cărei notorietate și credibilitate sunt deja recunoscute pe plan local și național.

● Creați oportunități de comunicare și PR, deoarece acțiunile de implicare socială se bucură de o mare vizibilitate în mass-media și de deschidere din partea liderilor opiniei publice;

Donează acum

Împreună putem face o diferență 🙂

Ține minte că orice ajutor este important pentru animalele care suferă.

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10,00€

Cart0