Skip to content Skip to footer

Schimbarea vine cu sterilizarea

Paws4Life

Imaginează-ți că dintr-o singură pereche de câini, o femelă nesterilizată și un mascul necastrat, pot să se nască nici mai mult, nici mai puțin de 67.000 de pui nedoriți într-un interval de doar șase ani. Această realitate aduce cu ea provocări considerabile, cu numeroși câini lăsați pe străzi, fără îngrijire și fără un cămin sigur. Pentru a opri această avalanșă de nașteri necontrolate, sterilizarea masivă reprezintă o soluție vitală. Este o modalitate eficientă de a pune capăt ciclului nesfârșit al reproducției și de a oferi șansa unei vieți mai bune pentru acești prieteni cu blană.

Cu dragoste și responsabilitate, implementăm programul Schimbarea vine cu sterilizarea pentru a transforma viețile câinilor din județul Iași. Proiectul este dedicat atât câinilor comunitari cât și acelora care fac parte din familii fara posibilitati materiale. Scopul nostru este de a asigura un viitor fericit și sănătos pentru toți acești prieteni necuvantatori.

Pentru a aduce schimbarea pe care o dorim în comunitatea noastră, avem nevoie de sprijinul tău. Fiecare leu donat se transformă într-un pas concret spre oprirea creșterii necontrolate a populației canine și asigurarea unei calități de viață mai bune pentru aceste suflete nevinovate.

Alăturați-vă nouă în această călătorie și contribuiți la schimbarea pozitivă. Completează formularul de mai jos și fii parte din povestea noastră de salvare! Mulțumim pentru generozitatea ta.

Cart0